Webbläsaren du använder stöds inte, vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare. Mozilla Firefox Internet Explorer Google Chrome Safari

Vad är Didactor?

Didactor är en lärmiljö på nätet och ett digitalt verktyg för läraren. Allt på webben. Inga lokala installationer. Du kan använda Didactor på datorn, surfplattan eller på telefonen. Allt du behöver är en internetanslutning.

Didactor passar alla ålderskategorier och utbildningsformer. Oberoende om du jobbar med personalutbildning, vuxenutbildning, universitets- eller grundskoleutbildning så kommer Didactor att göra arbetet lättare för dig. Istället för att hantera stora pappersmängder och manuellt gå igenom uppgifter och utvärderingar får du tid att koncentrera dej på det viktigaste - att undervisa. Kvaliteten på din undervisning blir bättre och motivationen hos deltagarna höjs.

Didactor grundar sig på tanken av att ge bollen tillbaka till läraren. Läraren är den som känner sina elever och vet vad hans eller hennes elever behöver. Läraren skapar eget material snabbt och enkelt utgående från våra uppgiftsgeneratorer eller köper färdigt material från D-store. Materialet i D-store erbjuds av enskilda lärare och traditionella förlag. Den lärare som skapat ett bra material och äger rättigheterna till det kan sälja det i D-store och förtjäna en slant på sitt goda arbete.

Didactor är baserat i Finland och är skapat för lärare i samarbete med Finländska lärare från fältet.

Didactor Open kan användas helt gratis av vem som helst. Du kan enkelt pröva Didactor Premium genom att skapa ett demo-konto.