Webbläsaren du använder stöds inte, vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare. Mozilla Firefox Internet Explorer Google Chrome Safari
Didactor store Produkter

Logga in

För att kunna köpa och använda produkter måste du vara inloggad i Didactor.

Didactor store

Välkommen till Didactor Store - din pedagogiska bokhandel på nätet!

Här kan du köpa D-books. D-books är digitala läromedel bestående av både texter och lärospel samt innehåller ofta video, ljud och bilder.

Här erbjuder både enskilda lärare och traditionella förlag dig material som du kan använda i din undervisning. Har du själv skapat ett bra material på Didactor och har upphovsrätten till det kan du sälja det i D-store.

Du bestämmer själv om du köper en produkt åt en elev, en grupp elever, en klass eller en hel skola. Licenserna är inte tidsbundna. När de tilldelats till en studerande har han eller hon tillgång till produkten under hela sin tid i den skolan.

Det unika med D-books är att du kan själv ändra och anpassa innehållet i dina köpta D-books för att skräddarsy det till just dina elevers behov.

Produkter som köps från D-Store används i Didactor och allting sparas automatiskt i ditt uppgiftsbibliotek och det är den lärare som ska använda produkten i sin undervisning som köper den för sin skolas räkning.

Nyaste produkter